Plecați departe

Salutare. Mă numesc Casian, iar acesta este prima postare în limba română. Un îndemn către noi aventuri, călătorii, și un pic de educație către cultura Indoneziană .

Aceasta postare este una introductivă, și va acoperi câteva părți importante în cunoașterea acestui blog cât și a noastră, personajelor din spatele tastaturii: Kezia și Casian.

Iar în partea a doua vi-l prezint pe Raul Baldean, cel din spatele titlului ales pentru postarea de astăzi.

Să ne cunoaștem :

Casian, inginer mecanic, da total fără nicio legătură fața de lumea călătoriilor sau a domeniului cultural, precum, a mediului ce se referă astăzi la crearea de conținut. Dar toate acestea se pot schimba precum în cazul meu, 2017 – anul în care am început să vorbim, 2018 – prima mea călătorie în Indonezia și de asemenea primul meu impact cu lumea de afară.

Încă la facultate și în ciuda tuturor “sfaturilor primite de la amici” m-am aventurat la drum, drum ce urma sa mă aducă aici, un zbor lung de 16 ore și prima întâlnire fără sa îmi dau seama ce va urma.

După cazare și un somn bun, ziua 2, întâmplător prietena mea încă la facultate cu un deadline iar eu singur, așa ca mi-am luat rucsacul și am pornit la drum ca și cum aș fi acasă la Brăila, o zi întreaga și 20 km la pas prin Yogyakarta.

După primul meu contact cu Indonesia au mai urmat și 2019, perioada în care am avut mai mult contact cu tradițiile și obiceiurile indoneziene cât și mare parte din familia Keziei. După acestea știm toți perioada Covid, și 2021 când pentru mai bine de jumătate de an am locuit în Jogja. Toate acestea și multe altele au adăugat la formarea acestui blog și a mai multor idei ce vor urma;

Adventure is out there

O chemare către noi aventuri, calatorii, scoaterea din zona de confort pentru noi experiente.

Acesta este “basecamp”-ul nostru iar de aici vom urma să ne extindem si către alte medii social online precum: youtube/instagram/facebook etc.

Raul Baldean

Momentan călătorind prin Bali, acesta prezintă atracțiile turistice ale locului cât și modul de viață, restaurantele locale, tradițiile si obiceiurile locului.

Plecati departe, prezintă o traiectorie pe care dorim sa o adaugăm, și speram să vă ofere o idee despre dorința noastra de a evolua în cadrul platformei YouTube.

Plecați departe se poate găsi pe:

Like/ follow și subscribe poate și un comment dacă vă face plăcere.

Vă mulțumim și așteptăm un feebback referitor la postările în limba română.

%d bloggers like this: